U sklopu projekta „Čuvajmo zdravlje“  u periodu od 22.-25. srpnja održat će se manifestacija „Dani zdravlja“. Nositelj projekta „Čuvajmo zdravlje“ Općina Klana u sljedeća će 4 dana održati edukativne radionice kuhanja, akciju vježbanja „Kretanjem do zdravlja“ te bogat kulturno zabavni program. Prvog dana manifestacije akciju vježbanja „Kretanjem do zdravlja“ vodit će je Mario Mlinarić. Prvu kulinarsku radionicu predvoditi će Tomislav Špiček, a u kulturno zabavnom djelu programa nastupati će je Robert Mikuljan Quintet.

Drugog dana manifestacije akciju vježbanja „Kretanjem do zdravlja“ predvodi Alesandar Miketa iz Centra Miketa. Kulinarsku radionicu predvodit će Mate Janković, a u večernjem djelu kulturno zabavnog programa publika će uživati u izvedbi čakavske predstave „3,2,1 glasaj!“ Udruge „Domoljub 1909.“

Treći dan akciju vježbanja „Kretanjem do zdravlja“ predvodi Tea Miketa iz Centra Miketa, kulinarsku radionicu predvodi Mate Janković a u sklopu kulturno zabavnog programa publika će se zabavljati uz predstavu „Na kavici u podne“, teatra „Gavran“.

Program će se zatvoriti uz akciju vježbanja u vodstvu Asje Petersen, verificirane međunarodne pilates edukatorice dok će kulinarsku radionicu predvoditi Luka Dančulović. Kulturno zabavni program održava se uz vokalnu solisticu Vivian Galletu i  Roberta Funčića.